Zoeken in deze blog

dinsdag 22 januari 2013

Hannah 24 hour skin balancing

Een dag creme? Ja maar welke? Is die wel goed voor mijn huid?? Ja voor dat raadsel stond ik nou ook een lange tijd. Totdat ik weer naar de schoonheidsspecialiste ging. Ik gebruik eigenlijk altijd de creme die zij ook in de salon gebruikt.

Ik gebruik nu al een aantal maanden de 24 hour skin balancing van 'Hannah'. Deze creme is geschikt voor elke huid type. Deze creme is dus zowel overdag dan in de avond te gebruiken.

Deze creme wordt voornamelijk op natuurlijke basis gemaakt. Waardoor onze mooie huid binnen een aantal weken er prachtig zacht en verzorgd aanvoelt en ziet.
Een potje van deze dag creme is 45ml en kost bij mijn schoonheidsspecialiste €38,-. Met zo een potje doe ik ongeveer 2 a 2,5 maand intensief smeren.
Het fijne van deze creme is dat je er niet veel van hoeft te gebruiken. Zelfs ik heb een droge huid en denk vaak 'oh moet er wel genoeg op smeren anders gaat me huid weer trekken'. Maar nee deze creme is echt fijn voor de gehele dag.
Vaak kan je via hun eigen website of via andere verschillende websites een proef monsters krijgen. Zeker als je niet in 1 keer een creme wil komen maar eerst uitproberen raad ik je dit echt aan.

Hannah heeft nog veel meer producten. Gezichtsreiniging en lipbalsem en nog veel meer. Maar ik vind de dag crème het fijnst

Als jullie verder nog vragen hebben hierover of je wilt dat er een ander product wordt getest door ons laat het dan even weten!!

~XoXo~ Annebelle

Www.youtube.com/estbellabeauty
Instagram: Estbellabeauty
Www.keek.com/estbellabeauty




Geen opmerkingen:

Een reactie posten