Zoeken in deze blog

zondag 14 oktober 2012

Essence colour arts




Wij zijn dus van de week even naar de kruidvat geweest en zagen daar dat alle colour arts in de aanbieding waren normaal kost een potje € 2,59 maar nu vanwege de nieuwe lijn waren ze maar € 1,-. Dat weerhield ons natuurlijk niet om het een en ander mee te nemen. Het is glitter poeder wat je als make up voor je ogen kan gebruiken en voor op je lippen en zelfs voor op je nagels. Hieronder kan je de kleuren zien die wij hebben gekocht wij hebben ze even op ons lippen getest.
Voor het opbrengen op je lippen heb je wel de ‘Essence colour arts lip base’ nodig. Deze houdt de glitters vast op je lippen. En voor op je ogen gebruik dan de ‘ Essence colour arts eye base’. Deze voorkomt dat de glitters er af gaan of vallen.  Voor op je nagels kan je gewoon een gewone base coat gebruiken daarna gelijk de glitters en dan een topcoat. Ook kan je een kwastje erbij kopen en daarmee is het aanbrengen van de glitters makkelijker en zorgt voor minder geklieder. 

- 03 Box of chocolate
- 20 black sparrow
- 02 smell the caramel
- 10 Fairy dust
- 09 be my brightsmaid
- 04 broadway starlet
- 18 Little Mermaid
- 12 Miss piggy's lollipop
- 06 Wow it's orange
- 19 Kiss the frog
Foto's of filmpjes kunnen jullie binnenkort op ons kanaal of hier vinden.

Je kan natuurlijk met deze ook rondom je ogen een sierlijke look creëren wat bijvoorbeeld leuk is voor naar een thema feest of een festival.
Willen jullie dat wij een leuke look voor een speciale gelegenheid creëren laat het ons dan even weten via ons beauty kanaal of laat een reactie achter onder deze blog.
Xoxo Estbella

Geen opmerkingen:

Een reactie posten