Zoeken in deze blog

zondag 21 oktober 2012

Rituals perfection volume mascara!!


Wij zijn een grote fan van Rituals voornamelijk van hun verzorgingsproducten. Maar om eerlijk te zijn hebben we nog nooit echt make up producten geprobeert van Rituals. Dus toen de Glossybox met een Full Size mascara kwam. Wilde we hier wel even een blog over schrijven.


De mascara omhulsel is erg vergelijkbaar met die van de Clinique genaamd high impact. Erg mooi en en simpel. De mascara bevat 14ml qua inhoud en verkrijgbaar in alleen zwart en niet in waterproof.
Hij heeft een normaal borsteltje en brengt makkelijk aan. 
Hij klontert niet en je kan makkelijk een paar lagen over elkaar aan brengen. Geeft lengte, volume en heeft een heel erg fijn textuur.
Het enige wat ik had aan het einde van de dag, omdat mijn wimpers van zichzelf wat langer zijn, is dat de mascara afgaf aan mijn oogleden, maar dat was makkelijk eraf te halen. 
Conclusie het is en erg fijne mascara en zeker de moeite waard om nog een keer aan te schaffen. De mascara zit in de prijs categorie van b.v. L'oreal en is €14,90. Verkrijgbaar bij Rituals verkooppunten en natuurlijk bij hun webshop.

~XoXo~ Esther


Geen opmerkingen:

Een reactie posten